Home / Actueel / Nieuws / Nieuwe huisarts #3 en #4

Nieuwe huisarts #3 en #4

Vanaf 1 april breiden we ons team verder uit met huisartsen. Hieronder stellen dokter Biewenga en dokter Van Uum zich aan u voor:

Dokter Biewenga
Sinds 2020 werk ik als huisarts, daarvoor heb ik ervaring opgedaan op de afdeling Neurologie in het ziekenhuis. Ongeveer 2 jaar heb ik als waarnemer gewerkt in verschillende huisartsenpraktijk in de omgeving van Amersfoort en Utrecht. Per 1 april kom ik voor 2 dagen per week werken in Huisartsenpraktijk ZeistWest. Ik kijk daar erg naar uit. Ik neem graag tijd voor mijn patiënten om te kunnen luisteren en mee te denken. Ik wil graag een huisarts voor iedereen zijn, een vast en vertrouwd gezicht. Tot ziens in de praktijk!

Dokter Van Uum
Per 1 april werk ik als vaste huisarts in huisartspraktijk ZeistWest, op maandag en donderdag. Ik woon nu bijna 5 jaar in het mooie Zeist, samen met mijn vrouw en, sinds, kort onze dochter. Hier heb ik in februari mijn huisartsopleiding afgerond.
Ik hecht er veel waarde aan voor u een betrokken, kundige en compassievolle huisarts te zijn die met een brede blik kijkt en luistert. Mijn speciale interessegebieden zijn kindergeneeskunde, Global Health en infectieziekten. In de praktijk kunt u bij mij ook terecht voor reizigersadvisering.
Tijdens de opleiding ben ik gepromoveerd op onderzoek naar ‘pijnbehandeling bij middenoorontsteking bij kinderen in de huisartsenpraktijk’. Naast mijn werk als huisarts ben ik twee dagen per week verbonden aan het UMC Utrecht als postdoctoraal onderzoeker naar de thuisbehandeling van COVID-19 en de ‘benauwde oudere patiënt’.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Gerelateerde berichten

ActueelNieuws

Openingstijden meivakantie 202..

In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn we als praktijk tijdens deze (en andere) vakant...

Lees verder
ActueelUpdate

Bereikbaarheid praktijk

Op momenten kan het drukker zijn dan normaal aan de telefoon. Wij doen onze uiterste best ...

Lees verder
ActueelUpdate

Nieuwe huisarts #2

Vanaf 1 april breiden we ons team uit met huisartsen. Hieronder stelt dokter Bouwman zich ...

Lees verder