Openingstijden huisartsenpraktijk

maandag
8.00 – 19.00 uur

dinsdag – vrijdag
8.00 – 17.00 uur

map
Plan je route fiets lopen auto
Home / Contact

Contact

Hieronder vindt u de contactgegevens van huisartspraktijk Zeist West. Bent u patiënt bij ons, houdt u er dan wel rekening mee dat onze huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners uitsluitend op afspraak werken. U kunt een afspraak voor een consult zowel telefonisch als per mail of via onderstaand contactformulier maken. Wanneer u een afspraak per mail wilt maken, vergeet dan niet in het e-mailbericht ook uw naam en geboortedatum op te nemen.

Contactgegevens:

Tel. 030 – 6960524 E-mail. info@huisartspraktijkzeistwest.nlContactformulier:

    Verschillende afspraakmogelijkheden

    Wanneer u ons belt om een afspraak te maken, heeft u de keuze uit vijf verschillende mogelijkheden voor een consult: bij ons op de praktijk, telefonisch, per mail, als e-consult of via beeldbellen. U leest meer over deze opties op de pagina ‘Afspraak maken‘. 

    Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk antwoord vereist is, stelt u uw vraag dan in uw online omgeving ‘Uwzorgonline’. Eén van onze medewerkers of huisartsen beantwoordt uw vraag dan zo snel mogelijk, zonder dat u daarvoor naar de praktijk hoeft te komen. 

    Inschrijven

    Bent u op zoek naar een huisarts in Zeist en wilt u zich bij ons inschrijven, maak dan gebruik van ons inschrijfformulier. Voor eventuele vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch (030-6960524) als per e-mail te bereiken.