Informatie

Home / Patiëntinformatie

Patiëntinformatie

Patiëntinformatie: een overzicht van veel voorkomende onderwerpen

Op deze pagina vindt u een overzicht van veel voorkomende onderwerpen en vragen waar we binnen onze huisartsenpraktijk regelmatig mee te maken krijgen.
 
Deze onderwerpen en een korte toelichting hierop hebben we hiernaast op alfabetische volgorde onder elkaar gezet. Naast het antwoord op veel voorkomende vragen over bijvoorbeeld het assistentenspreekuur, het aanvragen van een herhaalrecept en welke vaccinatie nodig is bij een reis naar het buitenland, vindt u hier ook een link naar onze huisregels.
 
Omdat wij graag willen weten hoe u ons en onze dienstverlening ervaart, kunt u bij Qualiview een vragenlijst invullen; dit is uiteraard vrijwillig en volledig anoniem. De antwoorden geven ons inzicht in hoe we de dienstverlening binnen Huisartspraktijk Zeist West kunnen verbeteren. 
 
Uw huisarts is uiteraard altijd eindverantwoordelijk voor de zorg die geboden wordt. Hij of zij wordt hierbij indien nodig ondersteund door twee praktijkondersteuners (POH):

In bijna alle gevallen valt een verwijzing naar en een bezoek aan een praktijkondersteuner onder de basisverzekering. Wij adviseren u om voor de juiste informatie de voorwaarden van uw zorgverzekering te controleren.
 

Vragen over een onderwerp dat niet in het overzicht Patiëntinformatie staat?

Bent u patiënt bij ons en heeft u een vraag over een ander onderwerp dat niet in dit overzicht staat, neem dan gerust contact met ons. Dit kan zowel per mail als via het contactformulier op onze contactpagina.