Informatie

Home / Onze praktijk

Onze praktijk

Huisartsenpraktijk Zeist West: uw betrokken huisarts in Zeist

Binnen onze huisartspraktijk Zeist West staat u centraal: we zijn betrokken en oprecht geïnteresseerd in u en uw klachten. Om die reden vormen een persoonlijke benadering en open communicatie het uitgangspunt voor onze dienstverlening. We volgen de medische wetenschap op de voet en werken volgens de meest actuele richtlijnen, zodat we u de beste zorg kunnen bieden.

Om onze zorg voor iedereen toegankelijk te maken, zijn er ochtend- en avondspreekuren en specialistische spreekuren, zoals een dermatologisch spreekuur. Ook kunt u online verschillende zaken regelen. Zo kunt u online een afspraak maken, een e-consult inplannen of herhaalrecepten aanvragen. Tot slot kunt u voor verschillende medische onderzoeken of begeleiding binnen onder andere een GGZ-traject een afspraak maken met onze praktijkondersteuners. In de tabel hiernaast vindt u aanvullende informatie over deze en andere zaken waarvoor u bij ons terecht kunt.

Persoonlijke zorg: uw vaste huisarts

Binnen huisartspraktijk Zeist West zijn verschillende huisartsen en praktijkondersteuners werkzaam. Omdat wij persoonlijke zorg belangrijk vinden, kunt u uw afspraak in principe altijd bij dezelfde huisarts of praktijkondersteuner inplannen. Hieronder vindt u een overzicht van onze medewerkers en op welke dagen hij of zij werkt.

Visie van onze huisartspraktijk

Onze visie:
Voor de gezondheid en vitaliteit van onze patiënten zetten wij ons iedere dag in met hoofd en hart, deskundig- en gastvrij. Alles met als doel: meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier ”.

De praktijk van dokter Rost is in 2020 overgegaan in onze praktijk. Deze patiënten hebben als vaste artsen:

Sinds april 2022 is de praktijk van dokter Tilstra en dokter Noortman overgegaan in onze praktijk. Deze patiënten hebben als vaste artsen:

Onze medewerkers 

Binnen huisartspraktijk Zeist West zijn de volgende medewerkers werkzaam:

F. Berkhof

Huisarts

F. Jacobi

Huisarts

R. van Uum

Huisarts

N. De Jong

Huisarts

M. Offereins

Huisarts

H. Bouwman

Huisarts

H. Stam

Huisarts

Merel Middelman

Doktersassistente & praktijkondersteuner

Sara Belmir

Doktersassistente

Marlies Remmelink

Praktijkondersteuner

Marlous Hembrecht

Praktijkondersteuner

Hadewien van der Vaart

Praktijkondersteuner

Qin Lin Koerhuis

Doktersassistente

P. van Waes

Praktijkmanager

Marja Joosten

Doktersassistente

Claire de Graaf

Doktersassistente (in opleiding)

Patricia Mulder

Doktersassistente