Informatie

Home / Onze praktijk

Onze praktijk

Huisartsenpraktijk Zeist West: uw betrokken huisarts in Zeist

Binnen huisartspraktijk Zeist West staat u centraal: we zijn betrokken en oprecht geïnteresseerd in u en uw klachten. Om die reden vormen een persoonlijke benadering en open communicatie het uitgangspunt voor onze dienstverlening. We volgen de medische wetenschap op de voet en werken volgens de meest actuele richtlijnen zodat we u de beste zorg kunnen bieden.

Om onze zorg voor iedereen toegankelijk te maken, zijn er ochtend- en avondspreekuren en specialistische spreekuren, zoals een dermatologisch spreekuur. Ook kunt u online verschillende zaken regelen. Zo kunt u online een afspraak maken, een e-consult inplannen of herhaalrecepten aanvragen. Tot slot kunt u voor verschillende medische onderzoeken of begeleiding binnen onder andere een GGZ-traject een afspraak maken met onze praktijkondersteuners. In de informatietabel hiernaast vindt u aanvullende informatie over deze en andere zaken waarvoor u bij ons terecht kunt.

Persoonlijke zorg: uw vaste huisarts

Binnen huisartspraktijk Zeist West zijn verschillende huisartsen en praktijkondersteuners werkzaam. Omdat wij persoonlijke zorg belangrijk vinden, kunt u uw afspraak in principe altijd bij dezelfde huisarts of praktijkondersteuner inplannen. Hieronder vindt u een overzicht van onze medewerkers en op welke dagen hij of zij werkt.

Onze visie 

“We zetten ons elke dag maximaal in voor de gezondheid en vitaliteit van onze patiënten. Dit doen we deskundig en betrokken met als doel meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier”.

De praktijk van dokter Rost is in 2020 overgegaan in onze praktijk. Deze patiënten hebben als vaste artsen:

Sinds april 2022 is de praktijk van dokter Tilstra en dokter Noortman overgegaan in onze praktijk. Deze patiënten hebben als vaste artsen:

Onze medewerkers 

Binnen huisartspraktijk Zeist West zijn de volgende medewerkers werkzaam:

F. Berkhof

Huisarts

F. Jacobi

Huisarts

R. van Uum

Huisarts

N. De Jong

Huisarts

M. Offereins

Huisarts

H. Bouwman

Huisarts

H. Stam

Huisarts

M. Hembrecht

Praktijkondersteuner

Marlies Remmelink

Praktijkondersteuner

Hadewien van der Vaart

Praktijkondersteuner

Sara Belmir

Doktersassistente

Qin Lin Koerhuis

Doktersassistente

Marja Joosten

Doktersassistente

Claire de Graaf

Doktersassistente (in opleiding)

Susanne de Klerk

Doktersassistente (in opleiding)

Patricia Mulder

Doktersassistente

Merel Jongbloed

Doktersassistente

P. van Waes

Praktijkmanager