Informatie

Home / Qualiview

Qualiview

Met het invullen van de vragenlijst helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren!

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en onze medewerkers. Daarom neemt onze praktijk deel aan het onderzoek Qualiview dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk bureau Qualizorg B.V. met de online monitor Qualiview.

Graag vragen wij u om deel te nemen aan dit onderzoek. Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig en volledig anoniem. Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

Aard van het onderzoek

De vragen in het onderzoek gaan onder andere over communicatie, toegankelijkheid, bejegening en zorg op maat door de huisarts en andere zorgverleners.

Qualizorg B.V. verzorgt het onderzoek, met behulp van Qualiview, en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord.

Uw toestemming

Door ondertekening van het formulier onderaan deze pagina verleent u onze praktijk toestemming om uw naam, emailadres en datum van contact met de praktijk aan Qualiview te sturen. Ook verleent u Qualiview, namens Qualizorg B.V., toestemming deze gegevens te verwerken en u vervolgens te benaderen voor het onderzoek.

Toestemmingsformulier Qualiview

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Geboortedatum

    Praktijk
    Huisartspraktijk Zeist West