Home / Actueel / Update / Nieuwe huisarts #2

Nieuwe huisarts #2

Vanaf 1 april breiden we ons team uit met huisartsen. Hieronder stelt dokter Bouwman zich aan u voor:

Al een tijdje ben ik met enige regelmaat werkzaam in deze huisartspraktijk. Per 1 april zal ik gaan starten als vaste huisarts waar ik erg enthousiast over ben! Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts en daarvoor heb ik 2 jaar gewerkt op de spoedeisende hulp. Mijn vak vind ik uitdagend, kleurrijk en oneindig interessant. Ik zet me graag in om de mens achter de patiënt echt te zien en samen te zoeken naar wat iemand op dat moment nodig heeft. Mijn speciale interessegebieden zijn gynaecologie, levenseindezorg en positieve gezondheid.

Gerelateerde berichten

ActueelUpdate

Bereikbaarheid van de praktijk

Op sommige momenten is het drukker dan normaal, waardoor de bereikbaarheid van de praktijk...

Lees verder
ActueelUpdate

Team Huisartsenpraktijk Zeist ..

Nieuwe huisartsen binnen Huisartsenpraktijk Zeist West Per 1 april 2022 is het team van H...

Lees verder
ActueelUpdate

Nieuwe huisarts #1

Vanaf 1 april breiden we ons team uit met huisartsen. Hieronder stelt huisarts Schrama zic...

Lees verder