Home / Actueel / Update / Team met huisartsen uitgebreid met de komst van dokter Bouwman

Team met huisartsen uitgebreid met de komst van dokter Bouwman

Ons team met huisartsen is uitgebreid met de komst van dokter Bouwman. Zij is sinds 1 april 2022 onze nieuwe huisarts en stelt zich hieronder graag in het kort aan u voor:

“Ik ben al een tijdje met enige regelmaat werkzaam binnen Huisartspraktijk Zeist West, maar 1 april start ik als vaste huisarts waar ik erg veel zin in heb. Sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts en daarvoor heb ik twee jaar op de spoedeisende hulp gewerkt. Mijn vak vind ik uitdagend, kleurrijk en oneindig interessant. In mijn werk zet ik me graag in om ook de mens achter de patiënt te zien, waarbij ik samen met de patiënt wil achterhalen wat hij of zij op dat moment nodig heeft. Mijn speciale interessegebieden zijn gynaecologie, levenseindezorg en positieve gezondheid.”

Dokter Bouwman werkt op maandag en vrijdag bij Huisartspraktijk Zeist West. Wilt u een afspraak met dokter Bouwman maken, neem dan contact met ons op. Wij zijn hiervoor zowel telefonisch (030-6960524) als ook per mail (info@huisartspraktijkzeistwest.nl) te bereiken.

dokter Bouwman

Gerelateerde berichten

Nieuws

Leefstijlspreekuur

Omdat we ons als praktijk blijven ontwikkelen op het gebied van preventie en gezondheid he...

Lees verder
Nieuws

Reizigersvaccinaties

Huisartspraktijk ZeistWest is LCR-gecertificeerd voor het adviseren over en het toedienen ...

Lees verder
Nieuws

Even voorstellen...

Sinds september 2022 verwelkomen we dokter De Jong als nieuwe, vaste huisarts binnen onze ...

Lees verder