Home / Actueel / Update / Nieuwe huisarts #1

Nieuwe huisarts #1

Vanaf 1 april breiden we ons team uit met huisartsen. Hieronder stelt huisarts Schrama zich aan u voor:

Sinds 2020 woon ik met groot plezier op de prachtige Utrechtse Heuvelrug samen met mijn partner en onze twee dochters.

Ik heb ervaring als arts-assistent in de kindergeneeskunde en 8 jaar als huisarts in de regio Rotterdam. Na een periode in het buitenland te hebben gewoond, zijn wij hier neergestreken en heb ik vol enthousiasme mijn vak weer opgepakt. Het mooie aan het zijn van huisarts vind ik dat deze de mens in zijn geheel beziet. Dat is wat ik zal doen als u mijn spreekkamer binnenkomt. Ik vind het belangrijk dat u zich gehoord voelt en dat we samen kijken naar een oplossing die bij u past. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Gerelateerde berichten

ActueelNieuws

Certificering SBB behaald

Vanaf heden zijn we als huisartspraktijk SBB gecertificeerd. Daar zijn we blij mee en ...

Lees verder
ActueelUpdate

Bereikbaarheid van de praktijk

Op sommige momenten is het drukker dan normaal, waardoor de telefonische bereikbaarheid va...

Lees verder
ActueelUpdate

Team Huisartsenpraktijk Zeist ..

Nieuwe huisartsen binnen Huisartsenpraktijk Zeist West Per 1 april 2022 is het team van H...

Lees verder