Home / Actueel / Update / Nieuwe huisarts #1

Nieuwe huisarts #1

Vanaf 1 april breiden we ons team uit met huisartsen. Hieronder stelt huisarts Schrama zich aan u voor:

Sinds 2020 woon ik met groot plezier op de prachtige Utrechtse Heuvelrug samen met mijn partner en onze twee dochters.

Ik heb ervaring als arts-assistent in de kindergeneeskunde en 8 jaar als huisarts in de regio Rotterdam. Na een periode in het buitenland te hebben gewoond, zijn wij hier neergestreken en heb ik vol enthousiasme mijn vak weer opgepakt. Het mooie aan het zijn van huisarts vind ik dat deze de mens in zijn geheel beziet. Dat is wat ik zal doen als u mijn spreekkamer binnenkomt. Ik vind het belangrijk dat u zich gehoord voelt en dat we samen kijken naar een oplossing die bij u past. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Gerelateerde berichten

Nieuws

Leefstijlspreekuur

Omdat we ons als praktijk blijven ontwikkelen op het gebied van preventie en gezondheid he...

Lees verder
Nieuws

Reizigersvaccinaties

Huisartspraktijk ZeistWest is LCR-gecertificeerd voor het adviseren over en het toedienen ...

Lees verder
Nieuws

Even voorstellen...

Sinds september 2022 verwelkomen we dokter De Jong als nieuwe, vaste huisarts binnen onze ...

Lees verder