Home / Actueel / Team Huisartsenpraktijk Zeist West uitgebreid met twee nieuwe huisartsen

Team Huisartsenpraktijk Zeist West uitgebreid met twee nieuwe huisartsen

Nieuwe huisartsen binnen Huisartsenpraktijk Zeist West

Per 1 april 2022 is het team van Huisartsenpraktijk Zeist West uitgebreid met twee nieuwe huisartsen. Dokter Biewenga en dokter Van Uum stellen zich hieronder graag in het kort aan u voor:

Dokter Biewenga
“Ik werk sinds 2020 als huisarts; daarvoor heb ik ervaring opgedaan op de afdeling Neurologie in het ziekenhuis. Ik heb ongeveer twee jaar als waarnemer in verschillende huisartspraktijken in de omgeving van Amersfoort en Utrecht gewerkt. Sinds 1 april (2022) werk ik op woensdag en donderdag bij Huisartsenpraktijk ZeistWest. Als huisarts wil ik er graag voor mijn patiënten zijn, zodat ze bij een vertrouwd gezicht terecht kunnen. Ik luister met aandacht, denk mee en neem de tijd voor mijn patiënten.  Tot ziens in de praktijk!”

Huisarts Zeist West dokter Biewenga

Dokter Van Uum
“Sinds 1 april 2022 werk ik op maandag en donderdag als vaste huisarts in Huisartsenpraktijk ZeistWest. Ik woon nu bijna vijf jaar in Zeist, samen met mijn vrouw en onze dochter. Mijn opleiding tot huisarts heb ik februari 2022 afgerond en ik ben vooral geïnteresseerd in kindergeneeskunde, infectieziekten en Global Health. Tijdens de opleiding ben ik gepromoveerd op onderzoek naar ‘pijnbehandeling bij middenoorontsteking bij kinderen in de huisartsenpraktijk’. Gaat u op reis, dan kunt u bij mij terecht voor reizigersadvisering. 

Naast mijn werk bij Huisartsenpraktijk ZeistWest ben ik twee dagen per week verbonden aan het UMC Utrecht als postdoctoraal onderzoeker naar de thuisbehandeling van COVID-19 en de ‘benauwde oudere patiënt’.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten.”

Huisarts Zeist West

Gerelateerde berichten

ActueelNieuws

Certificering SBB behaald

Vanaf heden zijn we als huisartspraktijk SBB gecertificeerd. Daar zijn we blij mee en ...

Lees verder
ActueelUpdate

Bereikbaarheid van de praktijk

Op sommige momenten is het drukker dan normaal, waardoor de telefonische bereikbaarheid va...

Lees verder
ActueelUpdate

Team met huisartsen uitgebreid..

Ons team met huisartsen is uitgebreid met de komst van dokter Bouwman. Zij is sinds 1 apri...

Lees verder