Home / Actueel / Team Huisartsenpraktijk Zeist West uitgebreid met twee nieuwe huisartsen

Team Huisartsenpraktijk Zeist West uitgebreid met twee nieuwe huisartsen

Nieuwe huisartsen binnen Huisartsenpraktijk Zeist West

Per 1 april 2022 is het team van Huisartsenpraktijk Zeist West uitgebreid met twee nieuwe huisartsen. Dokter Biewenga en dokter Van Uum stellen zich hieronder graag in het kort aan u voor:

Dokter Biewenga
“Ik werk sinds 2020 als huisarts; daarvoor heb ik ervaring opgedaan op de afdeling Neurologie in het ziekenhuis. Ik heb ongeveer twee jaar als waarnemer in verschillende huisartspraktijken in de omgeving van Amersfoort en Utrecht gewerkt. Sinds 1 april (2022) werk ik op woensdag en donderdag bij Huisartsenpraktijk ZeistWest. Als huisarts wil ik er graag voor mijn patiënten zijn, zodat ze bij een vertrouwd gezicht terecht kunnen. Ik luister met aandacht, denk mee en neem de tijd voor mijn patiënten.  Tot ziens in de praktijk!”

Huisarts Zeist West dokter Biewenga

Dokter Van Uum
“Sinds 1 april 2022 werk ik op maandag en donderdag als vaste huisarts in Huisartsenpraktijk ZeistWest. Ik woon nu bijna vijf jaar in Zeist, samen met mijn vrouw en onze dochter. Mijn opleiding tot huisarts heb ik februari 2022 afgerond en ik ben vooral geïnteresseerd in kindergeneeskunde, infectieziekten en Global Health. Tijdens de opleiding ben ik gepromoveerd op onderzoek naar ‘pijnbehandeling bij middenoorontsteking bij kinderen in de huisartsenpraktijk’. Gaat u op reis, dan kunt u bij mij terecht voor reizigersadvisering. 

Naast mijn werk bij Huisartsenpraktijk ZeistWest ben ik twee dagen per week verbonden aan het UMC Utrecht als postdoctoraal onderzoeker naar de thuisbehandeling van COVID-19 en de ‘benauwde oudere patiënt’.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten.”

Huisarts Zeist West

Gerelateerde berichten

Nieuws

Leefstijlspreekuur

Omdat we ons als praktijk blijven ontwikkelen op het gebied van preventie en gezondheid he...

Lees verder
Nieuws

Reizigersvaccinaties

Huisartspraktijk ZeistWest is LCR-gecertificeerd voor het adviseren over en het toedienen ...

Lees verder
Nieuws

Even voorstellen...

Sinds september 2022 verwelkomen we dokter De Jong als nieuwe, vaste huisarts binnen onze ...

Lees verder